090121 Uppdatering till StarTips Emperor!
Nu finns en uppdatering tillgänglig för StarTips Emperor. Uppdateringen löser problemet med Svenska Spels ändrade sidor och det går att ladda hem kuponger och statistik som vanligt. Uppdateringen är gratis för alla StarTips Emperor-användare. Det enda du behöver göra för att få tillgång till uppdateringen är att skicka ett mail till support@greenstar.se och i mailet ange de 4 sista siffrorna i registreringskoden samt namnet på den registrerade användaren.
  090113 Uppdatering angående Travis!
Vi har lyckats hämta veckans data för V75 respektive V64, däremot fungerar varken V5 eller V65 och vi vet inte varför. ATG har förmodligen gjort vissa ändringar och det är antagligen bara en tidsfråga innan allt slutar fungera helt och hållet. Man har ju annonserat att det gamla gränssnittet kommer att försvinna förr eller senare...
  090112 Viktigt meddelande till alla Travis användare!
Tidigt imorse verkar ATG ha stängt det gamla gränssnittet, vilket innebär att Travis inte längre kan hämta data dvs (Startlistor, streck, odds, osv) till programmet. Vi är naturligtvis väldigt ledsna över denna utveckling och vi kommer att undersöka de andra möjligheter som finns att hämta data. Men risken är stor att detta var dödstöten för Travis, tråkigt nog.

Vi kommer att ta bort Travis från sortimentet tills vidare, programmet går alltså inte att köpa innan vi eventuellt hittat en lösning på problemet.
  081223 God Jul och Gott Nytt År önskar Green Star Software
Vi återkommer i början av året med bl.a ny version av Big Bang med stöd för 4 matcher och Odds-filter samt en ny version av StarTips Emperor!
  080311 Travis, endast enkel startlista tillgänglig till veckans V75
Till veckans V75 är endast enkel startlista tillgänglig. Detta beror på att ATG saknar data för majoriteten av hästarna.
 
080311 Svenska Spel har ändrat tillgängliga odds för Bomben
Många av er kunder har mycket riktigt påpekat att vårt program för Oddset Bomben, Big Bang, inte längre hämtar oddsen för de olika spelade kombinationerna som tidigare. Detta beror på att Svenska Spel tagit bort möjligheten att hämta oddsen för samtliga kombinationer. Nu kan man bara hämta oddsen för de 48 mest spelade kombinationerna.

Detta är givetvis en tråkig försämring för alla som använder Big Bang, en försämring som vi på Green Star Software inte kan göra någonting åt. Tillhandahåller Svenska Spel inte oddsen, kan vi inte hämta dem med programmet heller, så enkelt är det.

Om ni är missnöjda med försämringen, ta kontakt med Svenska Spel. Vi kan som sagt inte göra någonting åt saken.

  070529 Problemen med Travis databaser är nu lösta.
Nu har vi äntligen fått ordning på alla databaserna. V5, V64/V65 och V75 fungerar alla normalt igen och det är bara att hämta datat precis som vanligt.
  070525 Uppdatering angående kraschade Travis databaser.
Nu fungerar det att hämta veckans kupong för V75. Notera dock att för lopp 6 och 7 saknas historiska data för hästarna, detta hoppas vi dock ha löst till nästa veckas V75. Med V5/V65 återstår en hel del arbete. Vi hoppas få ordning på dessa till på söndag, men räkna med att det kan vara strul ända en bit in på nästa vecka.

Vi beklagar problemen och gör vårt yttersta för att lösa dem så snabbt vi bara kan. Titta in på denna sida för senaste nytt om problemen.
  070523 Travis databaser kraschade, V5/V64/V65/V75 berörda!
På grund av att vår webhotellleverantör uppdaterat PHP programvaran på servern har alla våra databaser som förser Travis-programmen med data slutat fungera. I skrivande stund håller vi på att försöka återställa databaserna och där behöver vi hjälp av webhotellets tekniker. Det är ett digert arbete då databaserna är mycket omfattande.

Vi hoppas att allt är uppe och snurrar som vanligt senast på fredag, men vi kan tyvärr inte garantera detta i nuläget. Så fort allting fungerar normalt kommer ett meddelande upp på denna sida.
  070426 Uppdatering till StarTips Emperor finns ute nu!
Vi har nu fixat problemet att programmet inte längre kunde hämta veckans kuponger från Svenska Spel. För att få tillgång till uppdateringen maila de 4 sista siffrorna i registreringsnyckeln till support@greenstar.se. Avinstallera gärna den gamla versionen innan ni installerar den nya för att undvika problem.
 

070421 Problem att hämta veckans kuponger med StarTips Emperor
Svenska Spel har ändrat sina sidor vilket har medfört att StarTips Emperor inte längre kan hämta veckans kuponger. Vi arbetar i skrivande stund på en uppdatering som löser problemet. Uppdateringen beräknas bli klar i början av nästa vecka.

 

070104 Tipsexperten 2 - Återkomsten
Vi rivstartar det nya året här på Green Star Software med att välkomna tillbaka en gammal bekant, ingen mindre än Mattias Thorén. Den minnesgode kommer ihåg att Mattias hade hand om våra stryktipsförslag Hösten 05 - Våren 06. Nu är han alltså tillbaka och han har bättre koll på de engelska ligorna än någonsin!

Mattias kommer att köra två system, ett 108 raders matematiskt system, samt ett betydligt större system, som han med hjälp av StarTips Emperor reducerar till 100 enkelrader. Vad är egentligen bäst, reducerat eller matematiskt?

Var med från början! Vi kommer att föra statistik om hur det går, detta för att sätta lite extra press på tipsexperten, hehe.

Som sagt, välkommen tillbaka Mattias och lycka till med tippandet!

Till Mattias tipsförslag

 

060928 Kupongöverföring - Nu även i Travis!
Nu har vi infört kupongöverföring på fil även till Travis. Alla registrerade användare får uppdatera programmet helt utan kostnad. Vänligen notera dock att funktionen är alldeles nyligen införd och väldigt lite testad och används därmed på egen risk. Rapportera eventuella buggar till support@greenstar.se


För att få tillgång till uppdateringen gäller som vanligt att ni skickar de 4 sista siffrorna i licensnyckeln samt namnet på den registrerade använadren till support@greenstar.se

 

060925 Uppdaterad kupongöverföring i Travis MultiSystem
Vi har nu uppdaterat kupongöverföringen till de nya förutsättningarna som gäller hos ATG fr.o.m i morgon tisdag. Alla som mailade om en uppdatering när vi införde kupongöverföringen har redan fått mail angående denna nya uppdatering. Du som ännu inte uppdaterat ditt Travis MultiSystem kan skicka dina 4 sista siffror i licensnyckeln till support@greenstar.se och få tillgång till uppdateringen helt utan kostnad
.

  060921 Glädjebesked från ATG!
Nu har vi fått bekräftat att ATG den 26 september slopar kravet om minimikupong 3 kr vid filinlämning nästan helt. Dock kommer kravet att finnas kvar för dem som lämnar in systemet efter klockan 13.00 på lördagar. Detta kanske man kan leva med...

Äntligen kan vi utnyttja fulla reduceringskraften i Travis MultiSystem och slippa den tidigare krångliga och tidsödande inlämningsproceduren. Mycket trevligt.

Ladda ner demo av Travis Multisystem här.
 

060919 Testpiloter sökes till vårt nya "Analysator"
Den minnesgode minns "Analysator", vårt tämligen populära analysverktyg för V5/V65/V75 som vi lade ner för drygt 1,5 år sedan i väntan på kommersiell release. Nu börjar tiden vara inne för Analysator och vi har för första gången implementerat en abonnemangsbaserad licenshantering i en programvara, som vi nu vill testa i större skala. Därför söker vi nu dig, som är registrerad användare av Travis MultiSystem och som vill vara med och testa programmet före lansering.

En testpilot kommer att som en av de första i världen få använda och utvärdera det mycket kraftfulla analysverktyget "Analysator". Testerna kommer att pågå under ett par månader och när testperioden är över slutar programmet att fungera.

Av en testpilot förväntas:
a) Kommentarer om programmet och alla dess komponenter och funktioner.
b) Förslag till förbätrtingar och nya funktioner mottages tacksamt.
c) Flitigt användade av programvaran.


Först till kvarn, 10 testpiloter hade vi tänkt oss.

Skicka in din anmälan till support@greenstar.se
Ange namnet på den registrerade användaren samt 4 sista siffrorna i licensnyckeln.

Välkomna.

  060831 Ny version av Travis Multisystem finns tillgänglig
Nu har vi testat klart funktionen för kupongöverföring på fil, vi tackar alla testpiloter för engagemanget. Kupongöverföring på fil finns alltså nu tillgänglig för alla Travis Multisystem-användare. Uppdateringen är gratis. Det det enda du behöver göra för att få tillgång till uppdateringen är att skicka namnet på den registrerade användaren samt 4 sista siffrorna i licensnyckeln till support@greenstar.se.
  060818 Serietabeller och statistik i StarTips Emperor ur funktion.
Sedan en tid tillbaka uppdateras inte serietabellerna och lagstatistiken i StarTips Emperor. Detta beror på att sajten som vi hämtar datat ifrån har drastiskt ändrat sin layout. Tills vidare möts man av tomma sidor om man försöker titta på tabellerna i programmet. Vi resonerade som så att det är bättre att inte finns några data överhuvudtaget än att datat är inaktuellt.

Vi jobbar med att försöka hitta en lösning till problemet. Tills dess kan jag varmt rekommendera t.ex tidningen Vi Tippas utmärkta statistiktjänst.

Tidningen Vi Tippas statistik
  060818 Tipsförslaget tillbaka igen
Premier League startar och det har genom alla år även inneburit att vi kör igång våra populära stryktipsförslag efter semesteruppehållet, och så blir det naturligtvis även i år.

Välkomna!
Till tipsförslaget
  060627 Testpiloter sökes bland användare av Travis MultiSystem!
Som de flesta vid det här laget vet, har ATG nu äntligen börjat med kupongöverföring på fil, liknande Svenska Spels "Egna rader". Tyvärr har ATG lagt in kravet att snittstorleken på kupongerna i en fil skall överstiga 6 rader. Eftersom effektiv reducering kräver väldigt små kuponger oftast t.om enkelrader lämpar sig detta väldigt dåligt för många Travis-användare som vill använda programmet effektivt. Enkelrader kan man dock fortfarande lämna in på det gamla, goda, tidsödande sättet genom den gamla kupongen som finns kvar.

Vi har nu trots allt lagt in möjligheten att generera filer i Travis MultiSystem och söker nu testpiloter bland våra registrerade användare. Tror du att du kan använda filöverföring så är du välkommen att anmäla dig som testpilot. Först till kvarn, 10 testpiloter hade vi tänkt oss.

Skicka in din anmälan till support@greenstar.se
Ange namnet på den registrerade användaren samt 4 sista siffrorna i licensnyckeln.

Välkomna.

Ps. Om ni är missnöjda med att ATG lagt in en minimistorlek på kupongen i sitt filöverföringssystem, tala då om det för dem. Ds.
  060316 Sajten uppe igen!
Vårt forum blev hackat under eftermiddagen och därför togs sajten offline av vår leverantör. Nu är sajten uppe och snurrar som vanligt igen och allt förutom forumet fungerar som vanligt. Forumet blev tyvärr obrukbart och när vi drar igång det igen måste alla användare registrera sig på nytt. Vi beklagar detta och att webbplatsen varit otillgänglig under eftermiddagen.

Pga detta strul utgår veckans tipsförslag.
  060303 Tipsexperten mot nya utmaningar
Vi måste tyvärr meddela att vår tipsexpert Mattias Thorén tackar för sig och överlåter tippandet till undertecknad. Mattias har fått anställning som sportjournalist på Värnamo Nyheter och känner att han inte längre har tid att ta ut systemförslag åt oss, vilket vi naturligtvis beklagar men har full förståelse för.

Vi tackar Mattias för den här tiden och önskar honom lycka till med nya jobbet!

Inget tipsförslag den här veckan, men nästa vecka kör vi igen.
  060126 Nya versioner av StarTips Emperor och Big Bang
Nu har vi uppdaterat StarTips Emperor och Big Bang och båda programmen fungerar normalt igen. På grund av att vi för närvarande har problem att skapa installationsprogram för programmen och för att ni ska slippa vänta medan vi löser problemet så blir uppdateringsproceduren lite annorlunda denna gång.

Uppdateringarna laddas hem som komprimerade zip-filer och packas upp i den mapp där du har programmet installerat. Om inga inställningar ändrats vid installationen av den förra versionen heter mapparna som zip-filerna skall packas upp i:

StarTips Emperor:
C:\Program\Green Star Software\StarTips Emperor

Big Bang
C:\Program\Green Star Software\Big Bang

Om ni installerat programmet i någon annan mapp så skall ni packa upp zip-filen i den mappen.
Om ni har problem med zip-filer eller
har andra frågor, hör av er så hjälper vi er.

För att erhålla uppdateringen gäller som vanligt att ni skickar ett mail till support@greenstar.se med följande information:

- Namnet på programmet ni önskar uppdatera
- Namnet på den registrerade användaren
- 4 sista siffror i registreringskoden
  051124 Uppdaterade programvaror för Travisfamiljen finns nu tillgängliga!
Vi har nu uppdaterat samtliga programvaror i Travisfamiljen. Nya versioner av MiniTravis, Travis och Travis Multisystem finns nu tillgängliga. Uppdateringen är gratis för samtliga registrerade användare.

Så här gör du för att få en uppdatering för din programvara:

Skicka ett mail till adressen support@greenstar.se med följande information:

- Namnet på programvaran (MiniTravis, Travis eller Travis Multisystem)
- Namnet på den registrerade användaren
- Fyra sista siffrorna i registreringskoden.

Uppdateringsförfrågningarna hanteras i den ordning de kommer in. Vi skickar dig en länk som du laddar ner den uppdaterade programvaran ifrån. Det är ingen absolut nödvändighet, men vi rekommenderar en avinstallation av den gamla versionen innan den nya installeras. Detta gör du från "Lägg till eller ta bort program" i Kontrollpanelen.
  051121 ATG ändrar, Travis behöver uppdateras
Som ni kanske vet så genomför ATG just nu omfattande ändringar i sina spel. Man kommer att kunna spela både V6 och V64 på onsdagar. En annan nyhet är att V65 kommer att kunna spelas förutom söndagar även måndag,tisdag,torsdag och fredag.

Detta innebär omfattande ändringar i Travisprogrammen och jobbet har nu startat. Vi räknar med att kunna presentera uppdaterade programvaror i början av nästa vecka (V48). Med reservation för problem som kan dyka upp.

Så fort uppdateringar finns tillgängliga, kommer mer information upp på denna sida.

Läs mer om nyheterna på ATGs kanpanjsajt.
  050811 Green Star Software har fått en förstärkning!
Efter en svag vårsäsong för våra tipsförslag har vi nu fått en välbehövlig förstärkning i form av en egen tipsexpert vid namn Mattias Tho
rén. Mattias studerar till sportjournalist och kommer att bevaka Premier League och stryktipskupongen i övrigt för vår räkning. Mattias kommer även att ta ut 2 system, ett 96 raders samt ett större system som vi i vanlig ordning reducerar till 100 enkelrader med StarTips Emperor.

Vi säger varmt välkommen till Mattias och önskar honom lycka till med tippandet!
Läs tipsexpertens presentation och ta del av hans rykande färska tipsförslag,
  050411 Viktig info för Travis-användare angående ATG:s ändrade sidor.
Travis, Travis MultiSystem och MiniTravis är uppdaterade så att man kan ange ett lösenord på 8 - 12 tecken. Eftersom ATG hade stora driftsstörningar på sina sidor så kunde inte alla funktioner testas.

Du som har något eller några av ovan nämnda program kan hämta uppgraderingen från samma länk som senaste uppdateringen. För inlämningen av kuponger gäller tillsvidare att man måste ange sitt lösenord för varje kupong och då måste den inställningen vara aktiv även på ATG:s nya kupong. Vi jobbar med möjligheten att inte ange lösenordet för varje kupong men den funktionen kräver mer tester och idag kunde inget testas.

Vi är bortresta Tisdag-Onsdag och har tyvärr ingen möjlighet att svara på eventuella frågor under denna period. Vi ber om överseende med eventuella strul detta kan medföra.

Jani Pitkämäki/Webmaster
  050303 StarTips Emperor 1.7 är här!
Dags igen för en uppdatering för vårt flaggskepp bland stryktipsprogram. Uppdateringen löser problemet med att hämta rätt rad från Svenska Spel och nu kan man hämta rätt rad för både Stryktipset och Europatipset.

Andra nyheter är en ny flik, "Experttips" som gör att du kan läsa expertkommentarer från Svenska Spel direkt i programmet. Vi har även lagt in aktuell tabell för Bundesliga då det numera alltid ingår en match från den ligan på kupongen.

Uppdateringen är inget absolut måste och version 1.63 fungerar fortfarande, men vill ni få den senaste versionen så gäller som vanligt att ni skickar in de fyra sista siffrorna i eran registreringskod till support@greenstar.se

Även demoversionen är uppdaterad.
  050117 Analysatorn blir betalprogram.
Analysatorn har nu varit helt gratis att använda i över ett år vilket är betydligt längre än vi hade tänkt från början. Analysatorn var aldrig tänkt att vara ett gratisprogram och nu blir det alltså ändring på den punkten. Programmet slutar fungera helt fr.o.m 2004-02-01. Därefter skall det uppdateras för att bli ett betalprogram.

Man kommer inte att kunna köpa programmet utan det blir någon form av abonnemang som man måste köpa för att kunna använda programmet. Vi återkommer med priser och lanseringstidpunkt.

Vi vill passa på att tacka alla användare av Analysatorn för bra synpunkter och förbättringsförslag. Vår uppfattning är att Analysatorn är ett lysande program redan i dagsläget men att det kan säkert ytterligare förbättras. Har ni synpunkter och förslag till förbättringar kan ni alltid maila de till support@greenstar.se.
  050117 Viktig information till Travis-användare!
Den första februari går den server som förser Travis med data, i graven. Detta innebär att alla måste uppdatera sina Travis-produkter för att allt skall fungera efter 2004-02-01. Observera dock att MiniTravis ej berörs av detta. För uppdatering skicka de 4 sista siffrorna i licensnycklen till support@greenstar.se. Ange även i mailet vilken programvara du önskar uppdatera för att göra hanteringen snabbare.
  050117 Viktig uppdatering för StarTips Emperor finns nu tillgänglig.
Nu går det åter att hämta kupongen för Europatipset. Buggen i Autorättning var ingen bugg utan allt verkar fungera som det ska. En uppdatering fås genom att i vanlig ordning skicka de 4 sista siffrorna i licensnyckeln till support@greenstar.se. Även demoversionen är uppdaterad.
 

050107 Greenstar.nu har upphört, glöm inte att uppdatera ditt bokmärke!
God fortsättning! Adressen http://www.greenstar.nu upphörde vid årskiftet som många kanske redan har märkt. Du hittar oss hädanefter endast på http://www.greenstar.se. Glöm inte att ändra ditt bokmärke om du inte redan har gjort det.

Observerva att följande e-postadresser också gäller fr.o.m nu:
Support: support@greenstar.se
Webmaster: webmaster@greenstar.se
Beställningar: order@greenstar.se eller via formuläret

  041216 Ny version av Big Bang har anlänt!
Nu har det blivit dags för en uppdatering av vårt populära programvara för Oddset Bomben. Version 2.1 innebär en hel del smått och gott.
Läs mer om nyheterna här.

Uppdateringen är gratis för alla registrerade användare och du får tillgång till den genom att skicka de fyra sista siffrorna i din registreringskod till
support@greenstar.se

Ladda ner demoversion
Köp Big Bang 2.1 för endast 199 kr.
 

041206 Begränsad service 2004-12-06 - 2004-12-10
På grund av resa kan vi inte leverera några programvaror innan fredag. Även supporten är begränsad till enklare ärenden. Beställningar tas emot och bekräftas men vi kan tyvärr inte leverera förrän tidigast på fredag. Telefonsupporten är stängd och det kan också ta längre tid än vanligt att få svar via mail.

Vi hoppas på överseende med allt eventuellt strul detta kan innebära för er. Från fredag skall allt rulla på som vanligt igen.

Jani Pitkämäki/Webmaster

 

041012 StarTips Emperor 1.61 finns nu tillgängligt!
Nu har vi lokaliserat och rättat buggen som orsakade strul med Europatipset. När vi ändå gjorde en ny version passade vi på att utöka statistikdelen i programmet med tabeller och statistik för Spanska Ligan.

För uppdatering gäller som vanligt följande:
Skicka in 4 sista siffrorna i licensnyckeln till support@greenstar.se så skickar vi tillbaka adressen där uppdateringen kan hämtas.

Jani Pitkämäki/Webmaster

  040930 Uppdaterad version av StarTips Emperor finns nu tillgänglig!
Vi har nu uppdaterat StarTips Emperor till version 1.6. Det är inte så mycket nytt i programmet men uppdateringen löser problemet med att hämta data från Svenska Spel. Vi har även flyttat "Effekterna" till en flik som man kan ha synlig hela tiden medan man konstruerar sitt system. Vi hoppas att denna förändring blir uppskattad, vi tycker i alla fall att det är en klar förbättring i programmet.

Följande gäller för uppdatering:
Skicka in 4 sista siffrorna i licensnyckeln till support@greenstar.se så skickar vi tillbaka adressen där en uppdatering kan hämtas.

Jani Pitkämäki/Webmaster
  040824 Tommy's spelbolag i Njurunda vann 178164:- med JP-TIPS 2000!

Förra helgen var riktigt lyckosam för några av våra kunder. Först kammade Leif i Tidaholm hem en dryg miljon och nu har vi fått rapport från Tommy i Njurunda vars spelbolag kammade hem 178164 kronor genom 13 rätt + 10 rätt på Stryktipset!

Stort grattis till Tommy och hans vänner säger vi på Green Star Software! Det är hemskt roligt när folk vinner med våra programvaror.


Tommy berättar hur det hela gick till:

"Vi är 6 st som lägger 50 kr var i veckan. Vi bor från Uppsala i söder till Bergeforsen i norr. Jag sköter allt tippande och mailar raderna till de andra.

Jag använder 4 block varav 2 med utgång från Sundsvalls Tidning. Jag har länge fört statistik på hur bra/dålig de är på att tippa samt antal 1,x,2 och hur många tecken i rad det blir. Sedan så använder jag streckprocenten för att sortera bort rader med låg utdelning. Skall de bli så skall det bli rejält, inte några futtiga kr, så en streckproc på 563 var bra.

Brukar ta ut en säker, resten halv eller helgarderingar. Reducerat med garanti på 11 rätt, metod 2. Denna gång var Man U säker och då blev det ju extra utdraget och spännande då den matchen började 18.15. Och vi hade 12 rätt då övriga matcher var spelade... Där vi fick 12 rätt i 90 minuten då Watford nätade. 11 rätt i 87 minuten då Charlton nätade. Så att united nätade i 32:a minuten då var slantarna våra..Men det vart nervigt på slutet då Norwich reducerade till 2-1 De andra 2 blocken är baserade lite grand på min Excel statistik. Vi har legat på 32-36% i återbäring som går till "gratisspel"(vi betalar inget, 20 veckor hittills i år).

Så tack för att ni tagit fram verktyget för detta."

Tack själv Tommy för den spännande rapporten och lycka till med tippandet även i framtiden!

Om du är intresserad av Tommy's vinnande system kan du ladda ner det här.
Observera att filen går bara att öppna i JP-TIPS 2000.

Om du intresserad av vårt utbud av programvaror kan du ladda ner demoversioner här.
 
040822 Leif i Tidaholm blev miljonär med Travis MultiSystem!

Stort grattis säger vi till Leif i Tidaholm som igår lyckades kamma hem
1 049 472 kronor med hjälp av Travis MultiSystem!

"Jag säger det igen, det är fantasiska system ni konstruerar. Sista tiden har jag mest ägnat mig åt hästar och denna vecka var turen på min sida, det blev 1st 7:a och 1st 5:a på V75. Jag hade en riktig nätrullare, då jag reducerade ett system på 90 000 rader till 1400 rader. ", skriver Leif i sitt mail till oss på söndagsmorgonen.

Nyfiken på hur Leif gick till väga? Ladda ner hans system här!

Vill du också bli miljonär? Ladda ner Travis MultiSystem här!

 

040819 Spännande spelhöst med Green Star Software
Årets sommar blev kort, det mesta regnade bort för att citera den inte helt okände Tomas Ledin. Hösten kanske inte är här riktigt än men den knackar på dörren. Det ultimata beviset för detta är den Engelska ligapremiären som ju ägde rum förra helgen.

I vanlig ordning betyder höst full aktivitet på Green Star Software. Vi har många spännande saker på gång och ideér som vi vill förverkliga. Det kommer att bli nya hemsidor under hösten, nya revolutionerande programvaror släppas och lite annat smått och gott som ännu är hemligt.

Så håll utkik på våra sidor och känn er hjärtligt välkomna till en spännande spelhöst!

PS. Nu kör vi igång tipsförslaget också. DS

Jani Pitkämäki/Webmaster

 
040218 StarTips Emperor 1.5 finns ute nu!

En efterlängtad uppdatering till StarTips Emperor finns ute nu! Programmet har numera även stöd för Svenska Spels kommande extraspel för Stryktipset och Italienska Stryktipset. Spelet kallas 13PLUS...

Läs mer på programmets produktsidor!

031104 Green Star Software användarforum invigd!
På allmän begäran har vi nu öppnat ett diskussionsforum för användare av våra programvaror. Forumet är tänkt att fungera som en plats där man kan bolla idéer och strategier med andra användare, utbyta erfarenheter, dela med sig av sina spelteorier eller bara diskutera spel och trav i allmänna termer.

Forumet är helt nytt, lades upp igår. Därmed finns ännu inga registrerade användare men vi hoppas så klart att så många som möjligt kommer att registera sig så att vi får igång givande diskussioner. Du behöver inte vara registrerad användare för kunna delta i diskussionerna. Är du bara intresserad av våra program och spel och trav i allmänhet, är du hjärligt välkommen att registrera dig.

Jouko, som utvecklat programmen kommer att delta i diskussionerna i viss mån och även svara på frågor. Forumet modereras av Jouko och Webmastern.

När du registerar dig är det viktigt att du anger en E-mail adress som existerar då det skickas ett mail som innehåller en aktiveringslänk till den adressen. Klicka på länken i mailet och din registrering är klar. Du kan nu Logga in i forumet med ditt användarnamn och lösenord.

Hjärtligt välkomna till forumet!

Ps. Vi kan väl börja med att diskutera nya Big Bang 2, jag skapat ett inlägg där jag önskar få feedback på den nya versionen. Ds.

Forumet hittar du här!
www.greenstar.se/forum
 

031104 Snyggare, bättre, fler - Big Bang 2 är här!

Vi är glada över att kunna meddela att vi har idag släppt Big Bang 2 till försäljning! Big Bang är vårt program för Oddset Bomben och har blivit en kanonsuccé inte minst tack vare mängder av unika filter som andra program på marknaden saknar.

I samarbete med Svenska Spel, hämtar vi Odds och aktuella spelobjekt direkt in i programmet. Nytt i Big Bang 2 är att vi kan även ladda in aktuella serietabeller för de vanligaste ligorna samt en massa statistik!Här är nyheterna i Big Bang 2:
-
Massor med nya filter: Resultatvillkor, Utgångsresultat och Utgångsmål.
- Mängder med nyttig statistik direkt i programmet, inbördes möten, senaste matcher osv.
- Aktuella serietabeller för de vanligaste fotbollsligorna.
- Systeminformation, all info om systemet samlat på ett ställe snyggt och överskådligt.
- Rättningen är nästan helt omgjord.

Visst låter detta otroligt? Skynda att tanka hem en demo och bli övertygad!
Och det bästa av allt...programmet kostar fortfarande ENDAST 195 kr för nya kunder!

Ni som redan har köpt programmet får givetvis uppdatera helt gratis!
Maila till support@greenstar.se och ange sista 4 siffrorna i din registeringskod så berättar vi var du kan ladda ner uppdateringen.

Big Bang 2 gällande priser:

- ENDAST 195 kr för nya kunder
- Gratis uppdatering för alla som har köpt Big Bang tidigare.


Beställ Big Bang 2!
Ladda ner demo av Big Bang 2 här!!

  030814 Telefonsupport nu tillgängligt.
På grund av den stora tillströmingen av kunder har vi nu även öppnat en supportelefon där ni kan ringa och ställa era frågor om våra program. Vi föredrar fortfarande att få supportärendena via mail eller via vårt supportformulär, men det går bra att ringa också.

Jouko, som utvecklar programmen svarar i telefonen.
Numret till supporten är: 0706-268377

Telefonsupporten är öppen:

För registrerade användare: Sön-Tors 18.00-20.00
För icke registrerade användare: Sön-Tors 19.00-20.00

Välkommen!
 

030814 Premier League kör äntligen igång!

Ja!!! Goaaall! Nu är det det äntligen dags att sparka igång Premier League igen. Lite blandade känslor dock, Engelsk ligapremiär är alltid ett säkert tecken på att hösten lurar runt hörnet, men visst värmer det lite att se Engelska matcher på kupongen igen...

Återigen har omsättningen av spelare varit hög under sommaren och många spelare har flyttat runt. Värst när det gäller nyförvärv har Chelsea varit som med en stenrik rysk miljardär vid rodret spenderat en halv miljard på nya spelare.

Som vanligt är det Arsenal, Manchester United och Liverpool som nämns i snacket om ligatitteln. Även Chelsea naturligtvis som köpt sig till ett storlag är en av favoriterna.

Bland outsiders nämns Bolton, som med ett antal spännande nyförvärv förstärkt laget ordentligt. Målsprutan Mario Jardel från Sporting Lissabon är ett av kapen. Blir intressant att se om Bolton lyckas rubba storlagen. Redan i premiären ställs laget mot Manchester United och jag misstänker att ManU kan få en riktigt svettig afton...


Välkommen till en fantastisk fotbollshöst tillsammans med Green Star Software och Premier League!

Ps. Du har väl laddat datorn med StarTips Emperor? Förutom allt annat godis, ger programmet dig målservice från samtliga matcher på kupongen! Pling i din dator, långt innan Tipslördag ens har startat! Ds.

 

030703 Ny version av Big Bang!

Trots att det är semestertider ligger vi inte på latsidan...Vi ger er Big Bang 1.5!!

Nu finns en uppdatering tillgänglig för vårt succéprogram för Oddset Bomben! Big Bang 1.5 introducerar inte mindre än 1265 nya filter!

Genom att bilda meningar av olika villkor får man filter i klartext, vilket är helt unikt för den här typen av program.

Exempel 1. Minst 1 av hemmalagen vinner med 2 mål.
Exempel 2. Två av lagen blir mållösa

Möjligheterna är enorma!


Sä här kan dina villkor se ut! I klartext!Som om inte detta vore nog, kan programmet numera hämta aktuella odds från Svenska Spel samt använda dessa som ett filter i reduceringen!!

Man kan välja ett intervall där man tror eller vill att utdelningen ska hamna på. Är man ute efter höga odds kan man ställa in detta här.

Efter reducering ser man även vilka kombinationer som finns med i ditt system och vilka som har reducerats bort.

Röd färg : Rader som är bortreducerade.
Grön färg: Raden finns bland dina reducerade rader.
Vit färg: Raden ligger utanför din systemram.Visst låter detta otroligt? Skynda att tanka hem en demo och bli övertygad!
Och det bästa av allt...programmet kostar fortfarande ENDAST 195 kr för nya kunder!

Ni som redan har köpt programmet får givetvis uppdatera helt gratis!
Maila till support@greenstar.se och ange sista 4 siffrorna i din registeringskod så berättar vi var du kan ladda ner uppdateringen.

Big Bang 1.5 gällande priser:

- ENDAST 195 kr för nya kunder


Beställ Big Bang 1.5!
Ladda ner demo av Big Bang 1.5 här!!

 

030321 Big Bang 1.0 med stöd för "Egna rader" är här!

Nu är det rena rama julafton för alla som älskar Svenska Spels populära "Bomben". Green Star Software presenterar nu ett av världens första dataprogram anpassade till detta spel. Vi har valt att kalla programmet för Big Bang!

<- Klicka på bilden för att ladda ner demo!


Big Bang 1.0 kan beställas från och med nu och följande priser gäller:

- ENDAST 195 kr för nya kunder
- ENDAST 95 kr för registrerade användare av StarTips Emperor!
- 0 kr - GRATIS!
för alla nya kunder vid samtidig köp av StarTips Emperor!!

Ladda ner demo av Big Bang 1.0 här!!

  030321 Nya versioner av JP-LOTTO och JP-GOAL!

JP-LOTTO 1.11 heter den nya versionen av programmet. Det har nu stöd för "Egna rader" hos Svenska Spel! Programmet har visserligen några år på nacken och skulle behöva en uppfräschning men det finns och det fungerar! Dessutom har det ju marknadens effektivaste reducering i form av ReduScan...

<- Klicka på bilden för att ladda ner demo!
För registrerade användare gäller följande:
Skicka ett mail med de 4 sista siffrorna i din registreringskod till support@greenstar.se


JP-GOAL! 1.51 är namnet på vårt anrika program för måltips som har hängt med ända sedan 1998 och har mängder av entusiastiska användare! Även JP-GOAL! har nu stöd för "Egna rader" hos Svenska Spel!

Gränssnittet är kanske inte världens snyggaste men programmet gör sitt jobb på ett fantastiskt sätt och visst...det har också ReduScan!

<- Klicka på bilden för att ladda ner demo!

För registrerade användare gäller följande:
Skicka ett mail med de 4 sista siffrorna i din registreringskod till support@greenstar.se
  030319 Glada nyheter från Svenska Spel!!
Svenska Spel har nu utökat sin tjänst "Egna rader" till att omfatta förutom Stryktips, nu även Måltips, Lotto och Bomben! Tjänsterna var utlovade till februari och har alltså blivit aningen försenat, men vad gör det när det nu äntligen är igång.

Vi blev lite tagna på sängen när det började droppa in förfrågningar om Big Bang, vårt nya program för Bomben. Svenska Spel har inte informerat oss om datumet när tjänsten skulle släppas så det kom lite överraskande att tjänsten släpptes just nu. Det jobbas nu febrilt med att få ut programmet, det kan jag lova!

Även JP-GOAL! och JP-LOTTO kommer att bli uppdaterade med stöd för "Egna rader". Denna uppdatering är
HELT GRATIS
för våra gamla kunder!

Vår förhoppning är att kunna släppa Big Bang 1.0 , JP-GOAL! 1.51 och JP-LOTTO 1.11
i morgon Torsdag eller senast på Fredag.

Läs mer om "Egna rader" hos Svenska Spel
  030217 Manualen för StarTips Emperor 1.10 uppdaterad
Vi har nu uppdaterat manualen för de nya filtren "Vinstgrupper" och "Flytande Filter". Inte helt oväntat orsakade dessa två nyheter en våg av supportfrågor.

Manualen hittar du här.
 
030212 StarTips Emperor 1.10 har anlänt!

En ny version av vår mest populära programvara har släppts. StarTips Emperor är flaggskeppet bland våra stryktipsprogram och programmet blir bara bättre och bättre.

Bland nyheterna i version 1.10:
- ReduScan Emperor Engine 1.10!
- Flytande Filter
- Vinstgrupper

Registrerade användare uppgraderar även denna gång
HELT GRATIS!Läs mer om StarTips Emperor på produktsidorna
Ladda ner demoversion av StarTips Emperor 1.10
Beställ StarTips Emperor 1.10 NU!
 

030123 Green Star Software sponsrar travtävlingen Pro-9!
Tävlingen PRO-9 går ut på att med 3-4 hästar i respektive avdelning hitta vinnarna i samtliga (9) lopp som ingår i V5- och V75-loppen varje lördag. Sex etapper/veckor - och man får räkna de fyra bästa veckornas resultat i den INDIVIDUELLA tävlingen. Dessutom en LAG-tävling, där förhandsanmälda tremannalag m h a de två bästa individuella resultaten tävlar.

Sajterna som deltar:
Travcafét.com
Travbolaget.nu
Travpunkten.com
E-travet.nu

Green Star Software sponsrar priset till det vinnande LAGET, dvs. samtliga medlemmar i det vinnande laget kommer att få var sitt exemplar av vårt kommande travprogram Travis 2.

Travis 2 håller just nu på att betatestas och resultaten har varit fantastiska på sina håll. En av våra beta-testare, Mikael Öberg, en traventusiast och flitig skribent i bl.a Travcaféts forum, vann nyligen 33077 kr första gången han lämnade in sitt system gjort i Travis 2. Dock var hans vinst inte bara Travis förtjänst utan även resultatet av en bra rank...

Det är detta program som alla i det vinnande laget i Pro-9 vinner.

Green Star Software
önskar alla lag lycka till i den prestigefyllda tävlingen.

Ladda ner demoversion av Travis 2 

030113 Begränsad support under tiden 13 januari - 17 januari
Supporten är stängd under tiden 13 januari - 17 januari på grund av resa. Vid enklare ärenden kan dock viss support erhållas från webmaster@greenstar.se. Inga beställningar kommer att kunna levereras under denna tid. Det går dock lägga in sin beställning även under denna tid och den kommer även att bekräftas men leverans kan ske först den 17 januari.
Vi ber om överseende med detta.

Samtliga beställningar inkomna fram till 12 januari har levererats och kommer fram troligen i morgon 14 januari.

Jani Pitkämäki/Webmaster


 

021121 Vi testar StarTips Emperor 1.1 med veckans tipsförslag!
En ny version av StarTips Emperor är på gång. Vi tjuvstartar lite och har kört veckans tipsförslag genom den nya versionen av den brutala reduceringsmotorn ReduScan Emperor 1.1 som kommer att finnas i programmet.

Detta betyder att ni inte kommer att få samma rader om ni reducerar veckans stryktipsförslag med StarTips Emperor 1.02. Raderna går dock att rätta precis som vanligt.

Tipsförslaget hittar du här!

  021001 Delar av manualen till StarTips Emperor finns ute nu!
På grund av massivt tryck från kundernas sida väljer vi att komma ut med de delar av manualen som är färdiga trots att vi hellre hade släppt en färdig manual. De delar som är ute är de som orsakat flest frågor från kundernas sida.

Läs mer på produktsidorna för StarTips Emperor

  020909 Missa inte detta! Travrankning och stryktipsstatistik!
Nu ger vi alla ytterligare skäl att besöka våra sidor ofta! Sedan en tid tillbaka har det funnits en databas med omfattande historiska data på alla gamla stryktipsomgångar. Denna databas har levt en undanskymd tillvaro på en märklig internetadress som få har kunnat hitta. Vi tycker att det är dags att ge den lite mer uppmärksamhet.

I databasen finns inte bara samtliga rätta rader lagrade utan även samtliga matcher och deras resultat från alla stryktipsomgångar sedan starten. Mot denna databas kan man sedan göra diverse slagningar och få ut en mängd intressant statistik.

Som om inte detta vore nog, vi erbjuder nu även onlinerankning för V75,V65 och V64! Här finns även allehanda kuskstatistik, häststatistik, relationstal mm.

Välkommen att prova på!

Gå till startsidan för dessa nya tjänster

  020822 StarTips Emperor 1.02 har anlänt!
Som utlovats, här är StarTips Emperor 1.02, en uppdatering som tar programmet mot ännu högre höjder med bl.a en ny funktion som inte finns i något annat tipsprogram på marknaden!

Gå till produktsidorna för StarTips Emperor

 

020819 Ny version av Travis V75 och Travis V6X!
Som många har upptäckt har ATG ändrat sina sidor idag vilket har inneburit att hämtning av data via programmen har slutat fungera. Detta har vi nu åtgärdat och programmen ska fungera precis som förut.

Interbet-fönstret har dock ändrats och inställningarna måste göras om. Detta gör du enligt instruktionen här (För V75) eller här (För V6X). Du kan dock först prova med default-inställningarna i programmet. Detta gör du genom att i Bet On Net-rutan välja "Återställ inställningarna".

Samtidigt utgår Travis V64 från sortimentet och ersätts av Travis V6X. Travis V6X har stöd för både den nya V65 och den gamla V64. Denna uppdatering är helt gratis för gamla Travis V64 användare.

Så här gör du för att uppdatera:
Skicka mail till support@greenstar.se och ange de FYRA SISTA SIFFRORNA i din registreringskod. Du kommer då att erhålla en Internetadress där du kan ladda ner uppdateringen.

Även demoversionerna är uppdaterade.


  020815 Pågående aktiviteter hos Green Star Software.
Trots en fantastisk sommar har vi inte helt legat på latsidan. Vi har hunnit med en hel del mellan sommaräventyren. Följande är på gång i närmaste framtiden:

- StarTips Emperor 1.02
En ny version av StarTips Emperor är i det närmaste klar. Tillkommer bl.a ytterligare en funktion som inte finns i något konkurrerande tipsprogram på marknaden. Denna funktion kommer garanterat att bli mycket uppskattad och den användes bl.a vid skapandet av veckans stryktipsförslag.

Vi avslöjar inte funktionen ännu utan suger på den karamellen tills releasen av den nya versionen som planeras till slutet av nästa vecka. Andra nyheter är ytterligare förbättrad Autorättning, några mindre buggfixar och lite allmän polering.

- Travis V64/V65
Som många travälskare vet kommer ATG att dra igång gamla goda V65. Detta kommer att spelas på söndagar. Vi håller på att uppdatera Travis V64 så att den kommer att ha stöd även för V65. Uppdatering är helt gratis för registrerade användare.

  020815 Välkommen till en ny spännande säsong!
Den engelska ligapremiären har traditionellt varit startskottet för en ny säsong även för Green Star Software. Så även i år. Ligapremiären brukar även vara ett säkert hösttecken men medan jag skriver detta ger jag termometern en hastig blick...25 grader, i skuggan! Hösten känns väldigt avlägsen även om alla tecknen finns där: semestern är slut, engelsk ligapremiär, förvirrade flyttfåglar...

Engelsk ligapremiär innebär även nystart för våra uppskattade tipsförslag. När vi i våras började göra våra tipsförslag med StarTips Emperor, fick vi en rejäl uppsving i utdelningarna. Formen dalade dock något mot slutet av säsongen men jag hoppas att denna säsong startar precis som den förra gjorde, med flera raka vinstgivande system.

Spekulering
Vem vinner ligan i år då? Alla så kallade experter verkar vara överens om att topptrion blir den samma som förra året, dock i något omkastad ordning. Manchester United nämns som vinnare av de flesta följt av Liverpool och Arsenal. Även jag tror att pokalen hamnar hos någon av dessa tre men jag vill varna för Mancher Uniteds lokalkonkurrent Manchester City!

City är en av årets nykomlingar och har gjort några riktigt bra nyförvärv. Laget har bl.a förstärkts av två PSG-spelare, Nicolas Anelka och Sylvain Distin. Många av er kanske minns att Distin var utlånad till Newcastle förra säsongen och gjorde väldigt bra ifrån sig där. Trots detta var det City som lyckades få hans signatur.

Anelka i sin tur är en gammal bekant för många. Gjorde några kanonsäsonger i Arsenal som en målspruta av högsta klass innan han såldes till Real Madrid där han inte gjorde mycket väsen av sig. Inte heller i PSG lyckades han särkillt väl och var lånad till Liverpool förra säsongen. Trots att han imponerade blev det ingen permanent plats i laget och Manchester Citys boss, Kevin Keagan var inte sen att utnyttja tillfället att teckna kontrakt med denna målspruta.

City har även värvat målvaktsveteranen Peter Schmeichel till sitt lag. Dansken har en lång kärriär i Premier League bakom sig och hade redan lagt av när plötsligt dök upp mellan stolparna i Aston Villa förra säsongen. Gamlingen håller dock än och kan bidra till att göra Manchester City till ett topplag denna säsong.

Med dessa ord vill jag välkomna alla till en spännande tipshöst. Allsvenskan i all ära men visst känns det skönt med lite engelska matcher på stryktipskupongen...

Jani Pitkämäki/Webmaster

Ps. Du missar väl inte premiären för tipsförslaget? Ds.
 
 
Gamla nyheter har flyttats till nyhetsarkivet
  
Copyright Green Star Software - Uppdaterad 081223 - Webmaster: Jani Pitkämäki - webmaster@greenstar.se