Nyhetsarkiv
 
  020602 Buggfix till StarTips Emperor
Ytterligare en bugg dök upp under helgens Autorättning. Det var ett fel i datat som laddas från Internet som orsakade att programmet kraschade när man försökte Autorätta sina rader.
Läs mer här!
 
  020522 Förbättring av Autorättning
Efter förra helgens tipsomgång fick vi mycket synpunkter om Autorättningen, precis som vi önskade och vi tackar för det. Intrycket var att fungerade ganska bra men inte perfekt. Läs mer här!
020516 Ny version av StarTips Emperor!
Vi har idag släppt en ny version av StarTips Emperor. Meningen var att vi skulle släppa den färdiga versionen idag men vi vill gärna verifiera att den så viktiga Autorättningen fungerar som den ska... Läs mer här!
  020508 Senaste nytt om StarTips Emperor
Problemet med att hitta en pålitlig källa att hämta målservicen ifrån verkar ha löst sig. Nu gäller "bara" att programmera om Emperor så att den kan identifiera resultaten på ett riktigt sätt.
Läs mer här!
020429 Release av StarTips Emperor uppskjuten.
Vi måste tyvärr meddela att den utlovade releasen av StarTips Emperor har blivit uppskjuten. Detta beror dels på att vi inte har hunnit med alla de ändringar som var planerade till releasen.
Läs mer här!
 
020422 Ny version av StarTips Emperor!
Det är äntligen dags för en ny beta-version av StarTips Emperor, det var ett tag sen sist. Programmet är nu väldigt nära den färdiga versionen.. Läs mer här!
020415 Jämförande tabell för stryktipsprogrammen.
På grund av många frågor angående skillnader i våra olika tipsprogram, har vi nu gjort en tabellsammanställning som förhoppningsvis hjälper dig att hitta ditt favoritverktyg för stryktipset. Tabellen hittar du här!
  020325 Jättesuccé för StarTips Emperor!
Det har nu gått en månad sedan vi började sälja StarTips Emperor i form av en förhandsversion till dem mest hugade spekulaterna. Responsen har slagit alla rekord och det står redan nu klart att... Läs mer här!
020313 Ny version av JP-TIPS Professional!
Nu har vi uppdaterat JP-TIPS Professional så att det går att spara raderna i Svenska Spels format och använda deras tjänst "egna rader".
Läs mer här!
  020227 Beställ StarTips Emperor redan nu!
På grund av en ofattbart stor efterfrågan känner vi oss tvingade att börja leverera programmet trots att det ännu ej är helt färdigutvecklat.
LÄS MER HÄR!
020221 Tipsförslag nu med StarTips Emperor!
Från och med den här veckan kommer jag att använda mig utav vårt nya flaggskepp, StarTips Emperor i våra tipsförslag. Häng med du också!
Gå till Tipsförslaget med StarTips Emperor
  020214 Välkomna till *NYA* Green Star Software!
Nu händer det massor på Green Star Software! Som du ser har menyn ändrat utseende och har blivit mer flexibelt ur vår synpunkt. Menysystemet gör att det blir enklare att bygga på sajten...Läs mer
020214 Äntligen dags för "Egna rader"!!
Vi har idag fått besked om att Svenska Spels extremt efterlängtade funktion "Egna rader" är igång! Svenska Spel skriver i sitt mail till oss...
Läs mer
  020214 ReduScan Emperor!!!
Nu lanserar vi ReduScan Emperor! Läs mer om den nya och helt unika reduceringsmetoden som återigen ger våra konkurrenter en kraftig knäpp på näsan....Läs mer
020214 JP-TIPS 2000 1.62 är här!
Med anledning av Svenska Spels ändring angående. max antal rader i en fil har vi gjort en ny version av programmet som delar raderna i filer om 900 rader....Läs mer

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  
  020508 Senaste nytt om StarTips Emperor.
Problemet med att hitta en pålitlig källa att hämta målservicen ifrån verkar ha löst sig. Nu gäller "bara" att programmera om Emperor så att den kan identifiera resultaten på ett riktigt sätt. Utvecklingsavdelningen låter meddela att detta kommer att bli färdigt under nästa vecka.

En annan sak som dök upp den här veckan och som vissa av er redan har påpekat, att matchinformationen i programmet visas på ett märkligt sätt. Detta beror på att Svenska Spel har ändrat upplägget på sina sidor och detta är förstås helt utanför vår kontroll. Problemet är dock lätt att fixa och kommer att fungera i den nya versionen som släpps nästa vecka. Vi ber om överseende med detta.

Supporten och beställningen har öppet som vanligt. Det kan dock ta lite längre tid att svara då även vi på Green Star Software har ledigt ibland...

Och passar på att önska en mycket trevlig och solig helg till allihopa.

Jani Pitkämäki/Webmaster

Ps. Veckans tipsförslag finns ute redan nu. Ds.
 
  020429 Release av StarTips Emperor uppskjuten.
Vi måste tyvärr meddela att den utlovade releasen av StarTips Emperor har blivit uppskjuten. Detta beror dels på att vi inte har hunnit med alla de ändringar som var planerade till releasen och dels på de oväntade problemen med Autorättningen som många av er har påpekat. Autorättningen fungerade utmärkt så länge alla matcherna spelades samma dag, men så blir det ju inte i fortsättningen.

Vi vet att många (precis som vi) gillar verkligen denna funktion och vi skall göra allt för att få det att fungera på bästa möjliga sätt. Vi håller just nu på att titta på olika lösningar och hoppas att det har löst sig till nästa vecka.

Vi kommer med mer info och nytt releasedatum så snart vi har löst problemet. Vi hoppas kunna släppa StarTips Emperor 1.0 (den slutliga versionen) nästa vecka.

Jag passar på att önska alla kunder och andra besökare en riktigt glad Valborg!

Jani Pitkämäki/Webmaster
 
  020422 Ny version av StarTips Emperor!
Det är äntligen dags för en ny beta-version av StarTips Emperor, det var ett tag sen sist. Programmet är nu väldigt nära den färdiga versionen och anledning till att det har dröjt så länge med uppdateringen är att det är mycket mer än bara buggfixar som har gjorts den här gången...

Programmet innehåller nu reduceringsmotorn ReduScan Emperor v1.02 och vi är faktiskt själva nästan förstummade över vad den är kapabel till. Numera väljer "Önskad Teckenfördelning" raderna enligt "Bästa rader"-principen och detta är någonting jag starkt kan rekommendera alla att prova. Jag jämförde förra veckans tipsförslag som gav 1st 10 rätt ,genom att reducera samma system med den nya versionen av programmet och resultatet av detta blev 4st 10 rätt! Inte illa!

En annan viktig nyhet är att det numera går att välja täckning från 0 till flera tusen procent! Väljer du t.ex minimigaranti 12 rätt till 350% kommer du att ha 50% chans till minst 4st 12 rätt. Och 100% chans till minst 3st tolvor. Du kan också välja lägre garanti t.ex 50% om du vill göra riktigt snåla sparsystem. Du bestämmer.

Vi behöver polera programmet lite grann till och göra nya installationspaket och tillhörande dokument. Vi räknar med att släppa den slutgiltiga 1.0-versionen under den här veckan eller senast i början av nästa. Utvecklingen tar dock inte slut där och vi har många roliga ess väntandes i rockärmen. Dock tycker vi att programmet nu är så pass bra att den tål att släppas till försäljning på riktigt.

Med Vänlig Hälsning
Jani Pitkämäki/Webmaster

Läs allt om nyheterna i senaste versionen!

Ps. Du kan så klart beställa programmet redan nu och behöver inte vänta till releasedagen. Ladda ner demoversionen och testa redan nu. Ds.
 
  020325 Jättesuccé för StarTips Emperor
Det har nu gått en månad sedan vi började sälja StarTips Emperor i form av en förhandsversion till dem mest hugade spekulanterna. Responsen har slagit alla rekord och det står redan nu klart att StarTips Emperor kommer att bli vår största succé någonsin.

Svenska Spels införande av den efterlängtade funktionen "Egna rader" har verkligen haft en stor del i framgångarna och antalet dagliga besökare på den sajten har mer än fördubblats på bara några veckor.

Utvecklingen av StarTips Emperor går vidare och vi är inte nöjda riktigt än. Senaste i raden av roliga och nyttiga funktioner är "Autorättning" som gör din dator till din egen tipslördagmaskin med "Pling i rutan"! Enklare och roligare att tippa än så här blir det knappast.

Som sagt, utvecklingen går vidare och vi behöver ytterligare någon vecka till att färdigställa flaggskeppet StarTips Emperor. Vi tackar alla som visat oss ett oerhört stort förtroende och förhandsbeställt programmet. Det betyder mycket och sporrar oss att utvecka programmet till nya höjder.

Med Vänlig Hälsning
Jani Pitkämäki/Webmaster

Ps. Om du också vill beställa StarTips Emperor redan nu kan du göra det här Ds.
 
  020312 Ny version av JP-TIPS Professional!
Nu har vi uppdaterat JP-TIPS Professional så att det går att spara raderna i Svenska Spels format och använda deras tjänst "Egna rader". Programmet finns ännu inte med på Svenska Spels lista med godkända tipsprogram men läggs väl till där så småningom.

Du som vill uppdatera din version av JP-TIPS Professional skall maila till support@greenstar.se. Vi skickar inga program utan bara addressen där du kan ladda ner den nya versionen.

Skaffa spelkonto hos Svenska Spel nu!
Ladda ner den nya demoversionen av JP-TIPS Professional
 
 

020214 Välkomna till *NYA* Green Star Software!
Nu händer det massor på Green Star Software! Som du ser har menyn ändrat utseende och blivit mer flexibelt. Menysystemet gör att det blir enklare att bygga upp sajten och lägga till nya sidor och andra finesser. Just nu finns mest gamla sidor ute men detta kommer att ändras dramatiskt så småningom. Skicka gärna ideer och kommentarer kring den nya layouten till webmaster@greenstar.se

 
 

020214 Äntligen dags för "Egna rader"!!
Grattis alla registrerade JP-TIPS 2000 användare! Vi har idag fått besked om att Svenska Spels extremt efterlängtade funktion "Egna rader" är igång! Svenska Spel skriver i sitt mail till oss:

"Har den stora glädjen att meddela att vi nu är live med den nya tjänsten Egna rader. Nu är det bara för er att informera era kunder om den nya möjligheten att spela via www.svenskaspel.se.


I gränssnittsspecifikationen som ni fått av mig står att vi kan ta emot 20000 enkelrader och 1000
M-system. För närvarande gäller att vi bara kan ta 900 enkelrader respektive 900 M-system i samma fil. Om man har större system än så måste filen delas upp i två. Observera att gränsen 900 bara kommer att gälla under en begränsad tid, vi hoppas kunna ändra till de ursprungliga gränserna inom kort
"

Snacka om glädjebesked! Det har aldrig varit så enkelt att tippa och lämna in sina reducerade enkelrader.
Har du inte provat JP-TIPS 2000 ännu är det definitivt dags att göra det nu!

Skaffa spelkonto hos Svenska Spel nu!
Ladda ner demoversion av JP-TIPS 2000

 
 

020214 JP-TIPS 2000 1.62 är här!
Med anledning av Svenska Spels ändring angående max. antal rader i en fil har vi gjort en ny version av programmet som delar raderna i filer om 900 rader. Om du inte tänker lämna in fler än 900 rader behöver du inte den nya versionen.

Ni som lämnar in större antal rader eller som vill uppgradera ändå, ska maila till support@greenstar.se för att få information var ni kan ladda ner den nya versionen. Bifoga Namn, Adress och 4 sista siffrorna i registreringskoden.

 

 


 
Copyright Green Star Software - Uppdaterad 050107 - Webmaster: Jani Pitkämäki - webmaster@greenstar.se