2003-02-19
StarTips Emperor 1.5 ute nu!
En efterlängtad uppdatering av vårt bästsäljande programvara för stryktipset finns ute nu! Den nya versionen fokuserar på information men det finns många godbitar. Bl.a är vi först ut med stöd för Svenska Spels kommande extraspel 13PLUS.

Nya funktioner:
- Aktuella serietabeller från de vanligaste ligorna direkt i programmet.
- En mängd nyttig statistik direkt i programmet: Inbördes möten, senaste matcher...
- Stöd för 13PLUS, ett nytt extraspel till Stryktipset och Italienska Stryktipset.

Förbättrade funktioner:
- Menyval "Spara", tidigare har bara funnits "Spara Som..."
- Förbättrad Autorättning med tätare pling.


Buggrättningar:
- Bugg i Effektsystem (Fixat)


Lite information om 13PLUS.
Svenska Spel kommer att introducera 13PLUS till Stryktipset och Italienska Stryktipset preliminärt den 15 mars, det vill säga vecka 12 2004.

Man kan som spelare välja att delta eller inte delta i 13PLUS.

Kostnaden för 13PLUS är 25 öre per rad som man spelar på "moderspelet".
Exempel vid spel på 200 enkelrader kostar deltagande i 13PLUS 50 kr (200 *
0,25 kr).

13PLUS gäller det att tippa hur många mål det blir i en utvald match på
Stryktipskupongen respektive Italienska Stryktipskupongen. Det finns fyra
val att välja mellan enligt följande:

0-1 mål, 2 mål, 3 mål och F mål (F innebär fler än 3 mål).

Om man tippar rätt på 13PLUS kommer vinstsumman på Stryktipset respektive
Italienska Stryktipset att dubbleras.

Uppdateringsinformation:
För registerade användare är uppdateringen helt gratis. Alla registrerade användare kommer att få ett mail där det står var en uppdatering finns att ladda ner. Om du inte
fått ett sådant mail, ber vi dig skicka de fyra sista siffrorna i din registreringskod till support@greenstar.se så hjälper vi dig.

Även demoversionen är uppdaterad. Ladda ner den här.

2003-02-12
StarTips Emperor 1.10 har släppts!
Vi är glada över att kunna annonsera att vi har idag släppt den nya versionen av StarTips Emperor. Här följer en lista på vad som är nytt i denna version:

Nya funktioner:
- Flytande filter
- Vinstgrupper
- Hämta rätt stryktipsrad från Svenska Spel

Förbättrade funktioner:
- ReduScan Emperor 1.10 med bättre logik för "Rader med största vinschanser"
- Förbättrad Autorättning för säkrare identifiering av matcher
-
Effekterna: Om något villkor gör att alla rader reduceras bort visas detta i rött. Raden "Sammandrag av villkoren" visas nu i grönt.

Buggrättningar:

- Autorättning, pling kunde utebli under vissa omständigheter. Fixat.


Registrerade användare har i vanlig ordning informerats via mail var en uppdatering kan laddas ner. Demoversionen är också uppdaterad.

2002-10-01

Delar av manualen till StarTips Emperor finns ute nu!
På grund av massivt tryck från kundernas sida väljer vi att komma ut med de delar av manualen som är färdiga trots att vi hellre hade släppt en färdig manual. De delar som är ute är de som orsakat flest frågor från kundernas sida.

- En "kom igång" guide.
- Beskrivning av samtliga filter.

Den färdiga manualen har dröjt och kommer att dröja dels för att vi har valt att prioritera själva utvecklingen av programmet och dels på grund av alla andra projekt som är igång på Green Star Software.Vi kommer dock från och med nu att lägga ut de nya manualsidorna i den takt vi hinner göra dem.

De frågor som ni inte får svar på från manualen kommer support även i fortsättningen att svara på. Maila frågorna till support@greenstar.se eller använd vårt supportformulär.

Manualen hittar du här!

2002-08-22
StarTips Emperor 1.02 är här!
Vårt flaggskepp blir bara bättre och bättre! En nyhet som vi tror kommer att bli mycket uppskattad är möjligheten att på ett enklare sätt jämföra olika reduceringar i programmet och därigenom hitta den som passar bäst på dina önskemål gällande garantier och teckenfördelning. Läs mer under "Garantijämförelser" i menyn här bredvid.

Här är en komplett lista på alla nyheterna i version 1.02

Nya funktioner:
- Garantijämförelse.
- Spara system som textfil.

Förbättrade funktioner:
- Autorättning, alla ändringar i en match samlas nu på en enda rad där matchutvecklingen visas inom parentes.
- Effekterna, nu visas enbart effekterna för de filter som man har använt vid reduceringen. Tidigare visades en mängd filter som man inte hade använt.
- Skapa systemram, nu kan man klicka i det ljusblåa fältet högst upp i systemramen för att markera alla ettor, kryss resp. tvåor i systemet med ett klick.

Buggrättningar:
-
Effekterna kraschade programmet om radantalet blev 0 vid filtrering. (Fixat)
- När man valde "Nytt system" rensades även datat som hade hämtats från Svenska Spel(Fixat)
- Lite stavfel fixade.

Registrerade användare har i vanlig ordning informerats via mail var en uppdatering kan laddas ner. Demoversionen är också uppdaterad.

2002-06-02
StarTips Emperor 1.01 - Bugg i Autorättningen fixad.
Trots hårt testande och justerande av Autorättningen dök ytterligare en bugg upp vid helgens rättning. Det var matchen Brommapojkarna - IFK Malmö som ställde till det. Det är nämnligen så att Autorättningen ska försöka identifiera matcherna bland ett stort antal matcher och datat måste ha en viss struktur för att det skall fungera.

Den här gången hade inte matchen Brommapojkarna - IFK Malmö rätt struktur. Det saknades ett mellanslag före bindestrecket i datat som hämtas från Internet och detta gjorde att programmet inte kunde hantera problemet.

Detta är givetvis tråkigt, men det är så i den här branchen. Man tror att man har tagit hänsyn till alla möjliga och omöjliga varianter av datat, men icke.

Hur som helst felet är nu åtgärdat och du kan ladda ner en ny demoversion där Autorättningen fungerar. Registrerade använder får ett mail där vi berättar var en ny version finns att ladda ner.

2002-05-30

StarTips Emperor 1.0 har anlänt!!!
Efter månader av hårt arbete är den äntligen här, den färdiga versionen av StarTips Emperor 1.0! Diverse problem har det funnits under resans gång men allting har löst sig till slut.

Vi vill tacka alla som har stött oss och haft stort förtroende för oss genom att köpa en ofärdig produkt som betaversionerna ju har varit. StarTips Emperor är Green Star Softwares genom tiderna mest påkostade produkt och vi är mäkta stolta över den. Beröm har också haglat från kundernas sida och detta har mottagits tacksamt.

Autorättningen har fått sina sista finjusteringar och nu går det t.ex att komma åt inställningarna trots att inga matcher är igång. Programmet har nu även fått ett installationsprogram på Svenska!

Nu kommer vi att börja versionshanteringen av programmet. Betaversionerna har ju inte haft några versionsnummer och nästa uppdatering av StarTips Emperor kommer att heta 1.01 eller 1.1 lite beroende på hur mycket nytt som tillkommer.

Du ser att produktsidorna är nu kompletta med skärmbilder, funktioner och så vidare. I menyn till vänster kan du navigera mellan de olika produktsidorna.

Arbetet med manualen har nu också påbörjats men den kommer nog tyvärr att dröja ett tag. Sommaren närmar sig och det är tveksamt om manualen hinner bli färdig innan det är dags att slänga sig i hängmattan. Dock är programmet ganska enkelt att använda för folk som har använt tipsprogram förut och har lite förkunskaper.

Om något är oklart kan man dock alltid kontakta supporten med sina frågor. Vi svarar på frågorna i den ordning de kommer och oftast fär du svaret samma dag.

Ladda ner demoversion av StarTips Emperor 1.0
Beställ StarTips Emperor 1.0

2002-05-24
Ny version med förbättrad Autorättning
Nu hoppas vi att Autorättningen är helt perfekt och att detta är den slutgiltiga versionen av StarTips Emperor 1.0!

Följande förändringar är gjorda sen förra versionen:

- Optimerad målservicehantering med minimal datamängd som behöver laddas ner. Detta gör att Autorättningen bör fungera helt perfekt även för användare med långsam modemuppkoppling.
- Införd intelligens för matcher som inte har startat.
- Dialogrutan "Inställningar" kommer nu ihåg inställningarna för bevakade matcher.
- Utseendet för ovannämnda dialogruta är ändrad till mindre plottrig.
- Rappare uppdatering. Nu 45 sekunder mellan uppdateringarna. Detta har vi kunnat trimma tack vare den minimala datamängden som behöver laddas ner.

Som sagt, vi tror och hoppas att detta är den slutliga versionen av StarTips Emperor 1.0. Detta innebär att programmet kommer äntligen att släppas i nästa vecka. Den färdiga versionen kommer att ha ett nytt installationsprogram på Svenska.

2002-05-23

Förbättring av Autorättning
Efter förra helgens tipsomgång fick vi mycket synpunkter om Autorättningen, precis som vi önskade och vi tackar för det. Intrycket var att fungerade ganska bra men inte perfekt. Just nu när detta skrivs håller utvecklingsavdelningen på att trimma Autorättningen så att det blir helt perfekt. Bl.a kommer Autorättningen att anpassas till långsam modem-uppkoppling genom att minimera storleken på datat som skall laddas ner.

Vi kommer att ha en ny version färdig till helgen men troligen kommer den nya versionen redan imorgon Torsdag. Problemet med Autorättningen är den begränsade tiden man har att testa den "Live". Det är dessutom en vecka mellan gångerna så det gör att releasedatumet har blivit flyttat gång på gång.

Vi hoppas innerligt att detta är sista vändan och att Autorättningen kommer att fungera bra för alla i och med denna version.


2002-05-16

Ny version av StarTips Emperor!

Vi har idag släppt en ny version av StarTips Emperor. Meningen var att vi skulle släppa den färdiga versionen idag men vi vill gärna verifiera att den så viktiga Autorättningen fungerar som den ska. Därför blir vi väldigt tacksamma om ni, våra registrerade användare, efter helgens spel mejlar era kommentarer speciellt kring Autorättningen.


Vi har som mål att om allting fungerar perfekt släppa den färdiga versionen av programmet nästa onsdag, dvs. 22 maj. All funktionalitet finns nu införd och inget revolutionerande kommer att läggas till versionen 1.0. Detta är med andra ord den färdiga versionen om Autorättningen fungerar till full belåtenhet och inga andra buggar hittas.

Vad är nytt i senaste versionen?
-
Autorättningen är helt omgjord. Nu finns möjlighet att ange vilka matcher som skall bevakas och det är möjlighet att själv klicka in tecknen i matcher som redan har spelats. Vidare är det nu möjligt att välja en egen ljudfil som skall spelas när något resultat ändras! Så ta fram micken och skrik "Mååååååååål" ,spara den som en .wav fil och ladda in den i programmet. Roligt värre...

Den nya autorättningen innebär även nytt filformat och gamla filer går inte att rätta längre. Om man vill kan man konvertera sina gamla filer genom att ladda in dem i programmet, reducera och spara på nytt.


- Buggen i "Matchinformation" är nu fixad och programmet visar även datum för dem fem senast spelade matcherna.

- Ny registeringsruta. Notera att man skriver in namnet i den övre av textrutorna och registeringskoden i den nedre.

Viktigt att tänka på:
Vi
har skrivit det förr men det tål att upprepas. Internet Explorer måste vara rätt inställd för att Autorättning skall fungera. Inställningarna gör du enligt nedan.

Internet Explorer måste vara inställt på att alltid kontrolera om det finns senare versioner av lagrade sidor.

Inställningen i Internet Explorer ändrar du så här enkelt:

1. Välj i menyn Verktyg -> Internet-alternativ
2. Under fliken Allmänt i sektionen Tillfälliga internet-filer klicka på Inställningar...
3. Här finns alternativen för Kontrollera om det finns senare versioner av lagrade sidor:
4. Klicka för alternativet "Varje gång sidan besöks"
5. Klicka på OK och OK även i nästa ruta.
6. Klart

Tillvägagångssättet kan variera mellan olika versioner. Ovanstående beskrivning gäller för svensk version av Internet Explorer 5.5. Oavsett tillvägagångssätt och version av Internet Explorer är det viktiga att alternativet "Varje gång sidan besöks" är valt.


 
Copyright Green Star Software - Uppdaterad 050107 - Webmaster: Jani Pitkämäki - webmaster@greenstar.se