Autorättning - Din dator blir en tipslördagmaskin!
Autorättning (även kallad för Pling i rutan) är ett av de allra mest uppskattade funktionerna i StarTips Emperor. Vi har lagt ner mycket tid till att optimera funktionaliten och är riktigt nöjda med den nu.

Tipslördag är slut i dumburken...men plingen behöver inte vara slut för det tyckte vi på Green Star Software, och började utveckla Autorättningen. Funktionen innebär att du får Livebevakning av pågående matcher och att programmet rättar dina system helt automatiskt utan att du behöver röra ett finger! Obetalbart...

Kräver internetuppkoppling - även modem duger!
Vi har optimerat Autorättningen och det är en minimal mängd data som behöver laddas ner vid varje rättningstillfälle (varje 45 sekunder). Därför fungerar Autorättning utan problem även för modemanvändare. Tänk bara på minutkostnaden... Därför är en bredbandsuppkoppling naturligtvis att föredra.

Autorättningsfönstret kan konfigureras att uppträda på ett antal olika sätt. Man kan t.ex välja om man vill se fönstret hela tiden eller om den bara ska poppa upp när det blir mål.

Fönstret visar ändringar vid senaste plinget och samlar även alla tidigare ändringar i den nedre delen av fönstret. På detta sätt kan man enkelt se matchernas utveckling och i vilken ordning målen har trillat in.

Pling! Kaboom! Måååååååååålll! Eller "Money Money Money"?
Du kan själv välja vilken ljudfil som skall spelas när det blir mål i matcherna. Med programmet följer ett standardpling, men använd fantasin...varför inte ta fram micken och skrika "Måååååååååååååållll" och spara filen som wav och välja det i programmet? Eller varför inte "Money Money Money" med Abba? Eller varför inte...ja du hittar säkert din egen favorit.

Kontentan blir att Autorättning måste upplevas....

 
Copyright Green Star Software - Uppdaterad 050107 - Webmaster: Jani Pitkämäki - webmaster@greenstar.se