Reduceringsfilter i StarTips Emperor
Reduceringsfilter utgör en av hörnpelarna i ett stryktipsprogram. Filter använder man till att på ett smart sätt reducera antalet rader i ett system. Det kan handla om teckenfördelningsfilter eller utgångsrader men alla har det gemensamma målet att filtrera bort rader som inte vill ha i sitt system.

Alla filter du någonsin kommer att behöva och mer därtill!
StarTips Emperor har en hiskelig mängd filter som mer än väl täcker ditt behov.

- 100 st Teckenfördelningsfilter samt tillhörande Max. antal i följd.
- 200 st Antisekvenser
- 200 st Presekvenser
- 100 st 2-teckenblock
- 100 st Tillåtna teckenrepetitioner
- 100 st U-system samt tillhörande E-system
- Tio tidningars tips
- Svenska folkets teckenfördelning

Summa: 802 st filter!

"Svenska folkets teckenfördelning" - Vägen till miljonerna!
Filtret "Svenska folkets teckenfördelning" har blivit något av ett favoritfilter bland oss själva såväl som bland många av våra kunder. Detta filtret är utan tvekan vägen till miljonutdelningarna.

Det hela går ut på att man från programmet laddar ner den aktuella Svenska folkets teckenfördelning från Svenska Spel. Sedan kan man filtrera bort dem procentsummor som man inte vill ha. Väljer man väldigt låga summor och procentsumman för den rätta raden hamnar just i ditt valda interval, kan du räkna med miljonutdelning om du har tur och sätter 13 rätt på ramen och alla övriga filter är rätt.


Bilden till vänster visar att:
Min. Summa är 345.
Max. Summa är 641.

Vi har valt raderna från intervallet
350-400 vilket betyder att vi är ute efter de allra största utdelningarna då vi har valt intervallet så nära Min. summan.


Nu är det ju inte varje vecka det är miljonutdelning och det gäller att ha tur och skicklighet och välja de rätta tillfällena då man tror att det bli många skrällar. Vissa av våra kunder har berättat att de spelar konsekvens bara mot de allra största utdelningarna och väntar bara på att det skall slå till rejält.

En del har valt en annan taktik: De lämnar in två system, ett riktigt skrällsystem samt en lite mer sansad variant. Vilken taktik väljer du?

Detta filter kan man med fördel även använda till att filtrera bort dem allra största favoritraderna som ändå inte ger många kronor för 13 rätt om de går in.


 
Copyright Green Star Software - Uppdaterad 050107 - Webmaster: Jani Pitkämäki - webmaster@greenstar.se